Ensimmäinen katsaus turnauskauteen 2022

Pokémon Organized Play jatkaa edelleen pandemiatilanteen tarkkailua, ja tällä hetkellä viralliset tapahtumat ovat sallittuja vain Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tulevasta turnauskaudesta on kuitenkin nyt julkaistu ensimmäiset tiedot sillä oletuksella, että suurinta osaa tapahtumista voidaan jatkaa seuraavan vuoden sisään ja maailmanmestaruuskisat päästään järjestämään Lontoossa elokuussa 2022.

Turnausten ikäsarjat päivitetään tulevalle kaudelle. Jos pelaaja on jo ansainnut paikan maailmanmestaruuskisoissa, mutta vaihtaa nyt ikäsarjaa, hän säilyttää paikkansa uudessa ikäsarjassa riippumatta mahdollisesti korkeammasta pisterajasta. Kaudella 2022 ikäsarjat ovat seuraavat:

  • Junior: 2010 ja aiemmin syntyneet
  • Senior: 2006–2009 syntyneet
  • Master: 2005 ja aiemmin syntyneet

Maailmanmestaruuskisat pelataan neljänä päivänä alkaen torstaista. Kaudella 2020 ansaitut Championship-pisteet siirtyvät kokonaisuudessaan uudelle kaudelle, ja pelaajat jatkavat pisteiden keräämistä vanhojen pisteiden päälle. CP-rajoja tulee olemaan kaksi, joista ensimmäinen on sama kuin vuoden 2020 raja ja oikeuttaa pelipaikkaan torstaille, ja uusi korkeampi raja, jolla ansaitsee paikan suoraan perjantaille. Tarkat pisterajat ja Best Finish Limit -rajat julkaistaan myöhemmin.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.