Edusta pelikauppaasi Play! Pokémon Team Challengessa

Play! Pokémon Team Challenge on uusi maailmanlaajuinen online-korttipeliturnaus, jossa Pokémon-liigoja järjestävät pelikaupat kokoavat oman joukkueensa taistelemaan paremmuudesta muita kauppoja vastaan. Turnaus pelataan Pokémon Trading Card Game Online -alustan kautta. Tarkoitus on luoda tuttujen pelikauppaturnausten tuntua terveys- ja turvallisuussuositukset huomioiden, ja voittajille on luvassa upeita palkintoja.

Turnaukseen voivat osallistua kaikki pelikaupat, joissa toimii aktiivinen Pokémon-liiga (riippumatta siitä, onko toimintaa koronapandemian aikana vai ei). Jokainen osallistuva pelikauppa järjestää neljä karsintaturnausta, joiden voittajat muodostavat neljän hengen joukkueen edustamaan kauppaansa kansainvälisissä pudotuspeleissä ja lopulta finaalissa. Turnaus on tarkoitettu Master-ikäluokan pelaajille, eli kaikki 2004 tai aiemmin syntyneet voivat osallistua. Kunkin kaupan turnauksiin voivat osallistua kaikki samassa maassa asuvat pelaajat, eli suomalaiset pelaajat voivat osallistua kaikkiin suomalaisten pelikauppojen turnauksiin riippumatta siitä, ovatko he aktiivisia pelaajia jossain tietyssä liigassa. Yksi pelaaja voi kuitenkin osallistua vain yhden kaupan karsintoihin. Karsintaturnausten formaatiksi on vahvistettu Standard.

Tähän mennessä tiedossa oleva aikataulu on seuraava:

  • Karsintaturnaukset: 5.12.2020–19.12.2020 ja 6.1.2021–28.2.2021
  • Pudotuspelit: 20.3.2021–toukokuun loppu
  • Finaali: Toukokuun lopussa (tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin)

Suomalaisista pelikaupoista ainakin Poromagia ja Oh My Game ovat osallistumassa turnaukseen. Karsintojen tarkempi aikataulu julkaistaan, kunhan lisätietoa on saatavilla.

Lue lisää Team Challengesta täällä.