Play!Pokémon Team Challengen kolmas kausi alkaa

Play! Pokémon Team Challenge -korttipeliturnaus saa jatkoa! Maailmanlaajuisessa turnauksessa Pokémon-liigoja järjestävät pelikaupat kokoavat oman neljän hengen joukkueensa taistelemaan paremmuudesta muita kauppoja vastaan. Karsinnat pelataan tammikuusta toukokuuhun 2022, ja jatkokierrokset ja finaali kesän ja syksyn aikana. Suomen turnaukset alkavat ensi viikolla, ja tällä kertaa pelaajat voivat osallistua kolmen eri pelikaupan turnauksiin. Tällä kertaa karsintaturnauksia on mahdollista järjestää myös pelikaupoissa niissä maissa, joissa fyysiset turnaukset on sallittu, mutta Suomen turnaukset järjestetään tuttuun tapaan verkossa Pokémon TCG Online -pelialustalla. Turnaus on avoin kaikille Master-ikäluokan pelaajille, ja suomalaiset pelaajat voivat osallistua kaikkiin Suomen turnauksiin asuinpaikastaan riippumatta.

Lue lisää: Play!Pokémon Team Challengen kolmas kausi alkaa

Pokémon GO viralliseksi lajiksi turnauskaudella 2022

Viralliset Pokémon-turnaukset käynnistyvät jälleen alkuvuodesta 2022, ja korttipelin, videopelin ja Pokkénin lisäksi myös Pokémon GO otetaan ensimmäistä kertaa mukaan viralliseksi kilpailulajiksi. Kaikkien turnauksiin osallistujien on noudatettava Pokémonin koronaohjeita, joihin kuuluvat muun muassa kasvomaskit, hyvä käsihygienia ja turvavälit. Kaikki kaudella 2020 ansaitut pisteet siirtyvät kaudelle 2022.

Lue lisää: Pokémon GO viralliseksi lajiksi turnauskaudella 2022

Ensimmäinen katsaus turnauskauteen 2022

Pokémon Organized Play jatkaa edelleen pandemiatilanteen tarkkailua, ja tällä hetkellä viralliset tapahtumat ovat sallittuja vain Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tulevasta turnauskaudesta on kuitenkin nyt julkaistu ensimmäiset tiedot sillä oletuksella, että suurinta osaa tapahtumista voidaan jatkaa seuraavan vuoden sisään ja maailmanmestaruuskisat päästään järjestämään Lontoossa elokuussa 2022.

Lue lisää: Ensimmäinen katsaus turnauskauteen 2022