Pokémon Presents esittelee uusia videopelejä

Tänään Pokémon Presents -lähetyksessä julkaistiin useampi uusi Pokémon-videopeli.

  • Pokémon Smile on pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu kännykkäpeli, joka tekee hampaiden pesemisestä hauskaa. Peli on jo nyt saatavilla ilmaiseksi Android- ja Apple-laitteille.
  • Pokémon Café Mix on pulmapeli, jonka pelityyli muistuttaa hieman esimerkiksi aiempia Pokémon Trozei- ja Pokémon Shuffle -pelejä. Peli on ilmainen, mutta sisältää maksullisia lisäominaisuuksia. Se julkaistaan ensi viikolla Switchille ja mobiililaitteille, ja on ennakkotilattavissa jo nyt.
  • New Pokémon Snap on täysin uudistettu Switch-versio klassisesta Pokémon Snap -valokuvauspelistä. Lisätietoja on luvassa myöhemmin.
  • Tämänvuotinen Pokémon GO Fest tapahtuu täysin digitaalisena ja on avoin kaikille pelaajille maailmanlaajuisesti. Lisäksi megaevoluutio ollaan lisäämässä peliin piakkoin.
  • Pokémon Sword- ja Shield-pelien ensimmäinen ladattava lisäosa, Isle of Armor, on nyt julkaistu. Tämän kunniaksi max raideissa on löydettävissä Zeraora, ja jos miljoona pelaajaa voittaa Zeraoran 17.6.-28.6. välisenä aikana, kaikki pelaajat saavat Shiny Zeraoran.

Lisäksi ilmoitettiin uudesta Pokémon Presents -lähetyksestä, joka esitetään viikon päästä 24.6. Tällöin luvassa on tietoa jonkinlaisesta uudesta suuresta projektista.

Voit katsoa koko lähetyksen täältä.