Pokémon HOME julkaistu

Jo viime vuoden puolella Nintendo ilmoitti suunnitteilla olevasta Pokémonien varastointipalvelusta, johon voi koota kaikki nappaamansa Pokémonit eri generaatioiden peleistä. Pokémon HOME on nyt julkaistu Nintendo Switchille, ja mobiiliversio on tarjolla Androidille ja iOS:lle. Yhdistämällä Nintendo-tilinsä molempiin voi varastoituja Pokémoneja tarkastella kummassakin versiossa.

HOMEen voi siirtää Pokémoneja peleistä Pokémon Sword, Pokémon Shield, Let's Go, Pikachu! ja Let's Go, Eevee!. Lisäksi sen voi yhdistää Pokémon Bankiin, jonka kautta Pokémoneja voi siirtää myös aiempien generaatioiden peleistä. HOMEn julkaisun kunniaksi Pokémon Bank on tällä hetkellä ilmainen 12.3. asti. HOMEsta suunnitellaan tulevan myöhemmin yhteensopiva myös Pokémon GO:n kanssa. Lisäksi mobiilisovelluksen kautta voi muun muassa vaihdella Pokémoneja ja saada Mystery Gift -lahjoja.

HOME on ladattavissa ilmaiseksi, mutta perusversiolla voi varastoida vain 30 Pokémonia. Maksullinen Premium-versio laajentaa varastotilan 6000 Pokémoniin sekä avaa käyttöön monia lisäominaisuuksia. Premium-versio maksaa 2,99 € kuukaudelta, 4,99 € kolmelta kuukaudelta tai 15,99 € vuodelta.

Lue lisää Pokémon HOMEn kotisivuilta.