Videopeliuutisia Pokémon Directissä

Nintendo julkaisi paljon uutta tietoa Pokémon-videopelien lähitulevaisuudesta tämän päivän Pokémon Direct -lähetyksessään.

Merkittävimpänä uutisena Pokémon Sword ja Shield saavat kumpikin oman laajennusosansa nimeltä Expansion Pass. Passilla saa pääsyn kahdelle uudelle alueelle Galarissa, The Isle of Armor kesäkuussa 2020 ja The Crown Tundra myöhemmin syksyllä. Molemmat osat sisältävät uusia laajoja Wild Arean kaltaisia alueita tutkittavaksi sekä tuovat lisää vanhoja Pokémoneja takaisin kahdeksanteen generaatioon. Luvassa on myös uusia Gigantamax-muotoja ja legendaarisia Pokémoneja. Expansion Passit ovat ostettavissa Nintendo eShopista jo nyt, ja juuri julkaistun Sword&Shield-päivityksen mukana peleihin on saatavilla uusi Galarian Slowpoke maistiaisena tulevasta.

Muita uutisia:

  • Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX julkaistaan Switchille 6.3.2020. Pelistä on demoversio ladattavissa Nintendo eShopissa.
  • Pokémon Home julkaistaan helmikuussa 2020.
  • Tästä päivästä eteenpäin Swordin ja Shieldin max raideissa on suurempi todennäköisyys törmätä seuraaviin Gigantamax-Pokémoneihin: Coalossal, Lapras, Flapple ja Appletun.

Voit katsoa Pokémon Directin kokonaisuudessaan täällä:
https://www.youtube.com/watch?v=o5afasEAiN0