Crown Tundran julkaisu 23.10. ja muita uutisia

Pokémon Swordin ja Shieldin Expansion Pass -lisämateriaalin toinen osa, Crown Tundra, on saanut julkaisupäivämääräkseen 22.10. Pohjois-Amerikassa ja 23.10. Euroopassa. Tämän päivän uutislähetyksessä paljastettiin myös monia uusia ominaisuuksia tulevasta lisäosasta.

Uuden Dynamax Adventures -ominaisuuden avulla neljän pelaajan joukko pääsee tutkimaan luolastoja ja taistelemaan Max Raideissa jopa monia legendaarisia Pokémoneja vastaan. Crown Tundrassa pääseekin nappaamaan kaikkien sukupolvien legendaariset Pokémonit. Galarian Star Tournament -turnauksessa taas pääsee muodostamaan tiimin esimerkiksi jonkun pelin salipäälliköistä kanssa, ja taistelemaan muita tuttuja hahmoja vastaan. Videolla näkyy myös uusi Galarian Slowking sekä muita Crown Tundran mukana lisättäviä Pokémoneja, ja julkaisun kunniaksi pelaajille on jaossa kahdeksan Pikachua erilaisilla Ashin hatuilla.

Pokémon Homeen on tulossa päivitys, jonka avulla Pokémon Gosta voi siirtää Pokémoneja Pokémon Swordiin ja Shieldiin Homen kautta. Lisäksi lähettämällä Pokémonin Gosta Homeen voit avata Mystery Boxin, jonka avulla voit napata Meltaneja Gossa. Lisäksi luvassa on Mystery Gift -lahja, jossa on erityinen Gigantamax Melmetal. Päivitykset on suunniteltu julkaistavaksi vuoden loppuun mennessä.

Lisäksi lähetyksessä julkaistiin uusi Pokémon-musiikkivideo "GOTCHA!", joka on tehty yhteistyössä japanilaisen Bump of Chicken -yhtyeen kanssa.

Voit katsoa koko uutislähetyksen täältä.